22 November 2012

guess what???

Salam geng!!!
Guess what??? Da seminggu lebih i duduk kl. Tetibe qistina demam la pulakkkk.... Menangis sambil panggil daddy. Mesti rindu daddy die. So i bg die tido dulu... Mlm kang baru g klinik.

Mlm tu ajak nisaak g klinik kita kat depan rumah ni ha. Dah panel.... Tu yg g klinik situ. I pon tumpang cek skali. Since dah tau preknen i xde pon mkn pape pil utk baby nih. So da alang2 kan.... Buat la skali lg urine pregnancy test tu.

Doktor ckp qistina demam tinggi. 38 darjah celcius pastu ade tonsil jugak. Sian anak mummy... Patutla memanjang xde selera nak mkn. Tapi qistina sgt bagus sbb xde merengek. Doktor pon ckp mcm tu.... Proud of u baby!!!!

Okeh mummy pulak. Doktor ckp da 7 minggu. Doc bg asid folic jek pon. Seb baek la kecik jek pil tu. I pon bukan nye reti mkn ubat nih. Pastu i pon tanye la pasal risiko kalo naik flight diawal preknancy. Doc ckp its ok. Xde pape masalah. Ye la i risau la jugak. Mana tau time baby halus lg ni ade bg kesan pape. Sbbnye mase i preknen qistina dlm 3 bln mcm tu i ade bleeding. So takut la kalo yg ni pon ade kes yg sama. So cadangan doc... Dekat2 nak g bandung nanti datang klinik utk scan. Kalo ade risiko... Doc bg ubat kuat rahim. Hurm... Sejuk sket i dgr tu.

Ok uolls. I da brekpes!!! Uolls??? Asid folic pon da telan. Loya2 pon da semakin hilang. Alhamdulillah.... Syukur sgt2 sbb kandungan kali ni lebih mudah compare yg lepas. Ade angan2 yg check up perot ni nak buat kat klinik swasta jek. Perubahan yg dpt i observe buat masa ni... Jerawat x tumbuh kat muka. Tapi die keluar kat badan belakang. Huhuhu.... Save cream mummy sayang~~~

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment