18 November 2012

felling better...

Salam
Uolls sihat??? I xbrape nak ok sgt la. Tapi at least better sket dr ari tu. Syukur sangat2. Ade la tenaga sket. Tu yg blog ni pon mcm berhabuk n bersawang. Bole rase yg labah2 tgh buat sarang die. Huhuhuuu nak wat camne... Nak update blog pon i rase menyampah. Tapi dalam kepala otak ni ade mcm2 bende nak di share.

Las wik mmg dugaan btul la. Kene key in pbs sblm 20 nov. Seb baek i da abes key in. Key in dalam keadaan mabuk mmg menyeksakan. Sekejap baring... Pastu duduk.. kejap lagi tonggeng... Aduhai macam2 la....

Yg paling best i dapat anak dara yg sangat memahami.... Mummy tu meragam sbb ade baby dalam perut die.... Pandai qistina explain kat granny. Mummy sayang qistina. Muah!!!!! Rase mcm berhutang pulak ngan qistina. Kecik2 da pandai jaga mummy. Mummy nak muntah ke?? Ok g toilet!!! Rehat kat bilik. Akak dok depan jap.... Sikit pon qistina x kisah yg mummy skg ni kurang nak layan die. Nanti ye qistina. Bile mummy da ilang rasa mabuk2 ni.. mummy Bawak qistina g jalan ye sayang....

So dipendekkan citer cuti kat kl ni banyak dihabiskan dgn melepet jek dlm bilik. Xpon ulang alik melawat toilet. Hahahaha itu jek la yg berulang kali i buat..... Ok guys nanti ape2 i update lagi yek!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment